El Ahmadi over spelersloopbaan: "Zoals het er nu naar uitziet, ga ik stoppen"

Karim El Ahmadi gaat op korte termijn waarschijnlijk zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen. De 37-jarige middenvelder, die momenteel onder contract staat bij Al-Ittihad, wil alleen nog zijn blessure afwachten. 

"Zoals het er nu naar uitziet, ga ik stoppen", bevestigt El Ahmadi in Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Het is nog niet officieel. Ik wil mijn blessure afwachten. Ik ga nog wel meetrainen bij de club. Ik heb in mijn hoofd al bijna gezegd "Ik ga stoppen", maar het is nog niet honderd procent".

'Goed gepresteerd'

El Ahmadi maakte in 2018 de overstap van Feyenoord naar Al-Ittihad. "Ik heb er vier jaar gezeten. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. De laatste jaren hebben we heel goed gepresteerd met de club".

"Finales gespeeld, maar nog niet gewonnen. Hopelijk worden we dit jaar kampioen, dat zou een mooi afscheid zijn", aldus de Marokkaans-Nederlandse middenvelder.

Carrière

El Ahmadi kwam in het verleden uit voor FC Twente, Feyenoord, FC Ahli en Aston Villa. De 37-jarige middenvelder beleefde zijn grootste successen in Rotterdam-Zuid, waar hij landskampioen werd (2017) en de KNVB Beker won (2016 en 2018).

Feyenoord-doelman vertrekt