Ajax op Rapport: Manssverk en Sutalo zakken wederom diep door het ijs

Ajax heeft de return op bezoek bij Aston Villa met 4-0 verloren. Treffers van Ollie Watkins, Leon Bailey, Jhon Duran en Moussa Diaby waren voldoende om de Amsterdammers in reguliere speeltijd over de knie te krijgen. Sivert Mannsverk ging bij het tweede tegendoelpunt de fout in en werd vlak daarna met een rode kaart vroegtijdig naar de kleedkamers gestuurd.

Ajax op Rapport na nederlaag bij Aston Villa

Ajax op Rapport na 4-0 nederlaag op Villa Park.

Goals Aston Villa - Ajax terug kijken?

Hier kun je de eerste twee goals van Aston Villa tegen Ajax terugkijken.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl