Weghorst spreekt media tegen: "Club is helemaal niet ontevreden"

Eerder deze week meldden meerdere Engelse media dat Wout Weghorst niet bij Manchester United blijft. De Nederlander werd na het WK naar Manchester gehaald door Ten Hag, maar zijn huurperiode lijkt niet in een vaste transfer omgezet te worden. Weghorst spreekt dit nieuws maandagavond echter tegen.

"Ik heb onlangs gesproken met de clubleiding over mijn toekomst", vertelt Weghorst over zijn contractsituatie. "De club gaf daarin aan heel erg tevreden met mij te zijn. Met mij is absoluut niet gecommuniceerd dat Manchester United niet verder wil met mij. Ik heb inderdaad in de media andere geluiden opgevangen, maar naar mij toe is waardering uitgesproken. Ze vinden mij absoluut een toevoeging voor het elftal."

Weghorst vertelt daarna dat er nog niks is besloten en dat alle kaarten nog op tafel liggen. Hij benadrukt daarnaast dat de club niet ontevreden is met hem. "Er is waardering naar mij toe uitgesproken. Het is zeker niet het geval dat de club aan ons of aan mij heeft gecommuniceerd niet met mij verder te gaan. Integendeel zelfs. Ik moet afwachten. Mijn taak is om me te concentreren op de competitie en de overige sportieve doelen."