'Ten Hag wil schoon schip maken: 15 spelers op transferlijst, waaronder Van de Beek'

Manchester United gaat een drukke transferzomer tegemoet. Trainer Erik ten Hag zou maar liefst 15 spelers hebben genomineerd voor een lijst van transferkandidaten. Onder deze namen is ook Donny van de Beek terug te vinden. Dit weet James Ducker van The Telegraph te vertellen.

Manchester United werd eerder in de Europa League uitgeschakeld door Sevilla. De Spaanse club werd enorm in het zadel geholpen door spelers van de Engelse topclub. Zo blunderden Harry Maguire en David de Gea vooral in het met 3-0 verloren uitduel. Beide heren zouden net als Van de Beek op zoek mogen gaan naar een nieuwe club. Andere Engelse media vertellen dat er nog eens drie spelers weg mogen waardoor het totaal op 17 komt te staan: Dean Henderson, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Phil Jones, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams, Alex Telles, Fred, Scott McTominay, Hannibal Mejbri, Anthony Elanga, Jadon Sancho en Antony Martial. Daarnaast keren Wout Weghorst (Burnley) en Marcel Sabitzer (Bayern München) terug naar de club waar ze gehuurd van worden.

Terugkeer Van de Beek

Eerder werd bekend dat Van de Beek mogelijk een terugkeer kan maken bij Ajax. Manchester United nam hem in de zomer van 2020 voor 40 miljoen over van de Amsterdammers en kan nu, drie jaar later, terugkeren. Zo zou Ajax de middenvelder wel willen terughalen naar de ArenA.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers