Ajax krijgt advies: ‘Wegwezen met die kerel’

Valentijn Driessen heeft in de Kick-Off podcast van De Telegraaf hard uitgehaald naar Jordan Henderson. Volgens de journalist is Ajax beter af zonder de Engelsman. 

Verweij over Henderson: 'Beste dat hij vertrekt'

In de recente aflevering van Kick-off begon tafelgenoot Mike Verweij het gesprek over de situatie bij de Amsterdammers. "Elke speler die bij Ajax speelt, heeft de kans om weg te gaan", noemt Verweij. "Henderson is gekomen en heeft niet geleverd wat de meesten dachten. Zijn salaris drukt natuurlijk wel gigantisch op de begroting. Als Ajax hem kan verkopen en er komt een club… Dat is voor hem ook interessant, want hij heeft ook aangegeven dat hij bij Ajax geen topsportklimaat ziet. Dan is het misschien voor iedereen wel het beste dat hij vertrekt." 

 Driessen over Henderson: ‘Wegwezen’ 

Valentijn Driessen voegde toe dat Ajax beter af is zonder Henderson. "Ik denk dat als hij voor een goed bedrag naar Engeland kan, dat Alex Kroes hem direct aflevert bij Hoek van Holland." Hij voegde er grappend aan toe dat Henderson vanaf daar de boot maar moet pakken. “Hij heeft al zoveel geld gekost, heeft totaal niet geleverd en is een tijd geblesseerd geweest. Dus nee, wegwezen met die kerel."

Henderson ziet geen topsportklimaat bij Ajax

Eerder kwam er nieuws naar buiten dat Henderson niet tevreden zou zijn bij Ajax. Volgens de middenvelder is er een gebrek aan topsportcultuur binnen de club.

Feyenoord-doelman vertrekt