Alles over Edwin van de Graaf: Scheids met meer dan 10 jaar ervaring

Edwin van de Graaf is een bekende naam in het Nederlands voetbal. De scheidsrechter fluit inmiddels alweer meer dan 10 jaar in het betaald voetbal. Naast zijn drukke leven heeft Van de Graaf ook nog tijd voor andere dingen en dat binnen de politie. Dit is wat je moet weten over Edwin van de Graaf.

Dit wil je weten over het privéleven van Edwin van de Graaf

Edwin van de Graaf is een ervaren scheidsrechter, zo floot hij al meer dan 100 duels in de Eredivisie. Dit moet je weten over zijn privéleven.

1. Waar is Edwin van de Graaf geboren?

Edwin van de Graaf werd op 16 mei 1983 geboren in Leidschendam.

2. Hoe oud is Edwin van de Graaf

Edwin van de Graaf is met een leeftijd van 41 jaar één van de oudere scheidsrechters in de Eredivisie.

3. Wat is de afkomst van Edwin van de Graaf

Edwin van de Graaf werd geboren in Leidschendam en beschikt over de Nederlandse nationaliteit.

4. Heeft Edwin van de Graaf broers of zussen?

Het is niet bekend of Edwin van de Graaf boers en/of zussen heeft.

5. Heeft Edwin van de Graaf een vriendin?

Onbekend is of Edwin van de Graaf een vriendin heeft.

Dit is de loopbaan van Edwin van de Graaf

Van de Graaf maakte in 2009 zijn debuut als scheidsrechter en ging twee jaar later viraal nadat hij werd aangereden door een boze supporter. Dit moet je weten over de loopbaan van Edwin van de Graaf.

6. Hoe verliep de scheidsrechters-carrière van Edwin van de Graaf?

Edwin van de Graaf debuteerde op 4 september 2009 in het betaald voetbal als scheidsrechter tijdens de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AGOVV Apeldoorn. In augustus 2011 ging hij viraal toen hij na een wedstrijd werd aangereden door een supporter in een scootmobiel. Op 3 mei 2014 maakte Van de Graaf zijn debuut in de Eredivisie, waar hij de wedstrijd tussen SC Cambuur en ADO Den Haag leidde.

(Tekst gaat verder onder de video)

Edwin van de Graaf komt niet langer in aanmerking voor het fluiten van internationale wedstrijden, waarschijnlijk vanwege zijn leeftijd. Hierdoor richt hij zich volledig op zijn rol als scheidsrechter binnen de Nederlandse competities.

7. Heeft Edwin van de Graaf een loopbaan naast het voetbal?

Naast zijn werkzaamheden als scheidsrechter is Edwin van de Graaf actief bij de politie. De leidsman is vaak te vinden op de motor, waar hij werkt als verkeersagent.

8. Voetbalt Edwin van de Graaf bij een club?

Edwin van de Graaf begon met voetballen bij DEVJO. De club fuseerde jaren later met SV Voorburg tot Forum Sport. Bij deze club ontwikkelde Van de Graaf zijn interesse in het scheidsrechtersvak.

9. Is Edwin van de Graaf actief op sociale media?

Edwin van de Graaf is actief op Instagram.

10. Waarom werd Van de Graaf aangereden?

De opmerkelijke actie van de zogenoemde "scootmobiel-terrorist" ging in augustus 2011 viraal. Edwin van de Graaf pakte een hoofdrol, zo werd hij aangereden door een boze supporter die het niet eens was met de beslissingen van de leidsman.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers