'Eredivisionist wil doelman snel inlijven en PSV te snel af zijn'

Het voetbalseizoen nadert zijn einde en er is nog maar één wedstrijd te spelen in de Eredivisie. De eerste transfergeruchten komen op gang en zo ook bij PSV, de Eindhovenaren zouden RKC Waalwijk-goalie Etienne Vaessen namelijk volgen, maar Vitesse wil de deal kapen.

Dat meldt journalist Mounir Boualin. In eerste instantie waren Feyenoord en PSV in de race, maar de Rotterdammers proberen Timon Wellenreuther langer aan zich te binden en hebben zodoende al een tweede doelman voor komend seizoen in huis. In Brabant zouden er volgens dezelfde journalist ook vraagtekens zijn rondom het aanblijven van doelman Walter Benítez en is het onduidelijk of Joël Drommel de gewenste nummer één is.

Vaessen keept al zijn gehele loopbaan in Waalwijk en staat open voor een vertrek, maar wil wel eerst het seizoen afmaken. De ploeg van trainer Joseph Oosting maakt namelijk nog kans op play-offs voor Europees voetbal en wil na afloop van alle 34 speelrondes pas praten en kijken naar de opties. Hij hield in 179 duels 38 keer zijn doel schoon.