Videogoals: FC Twente - Feyenoord 2-1

FC Twente-Feyenoord is inmiddels begonnen. De Tukkers begonnen fel aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in de openingstreffer bij #twefey.

Videogoal FC Twente - Feyenoord: 1-0

Hier zie je de 1-0 van Manfred Ugalde.

Videogoal FC Twente - Feyenoord: 2-0

Ook in de tweede helft doet FC Twente niet onder voor Feyenoord. Dit leidde rond de zeventigste minuut tot een uitbraak van Ricky van Wolfswinkel. Nadat hij aanvankelijk afgekeurd werd wegens buiten spel besliste de VAR anders, Hij zet FC Twente op een 2-0 voorsprong. De videogoal zie je hier...

Daarmee moeten Arne Slot en zijn team aan de bak om deze negatieve statistiek vandaag te kunnen verbreken.

Videogoal FC Twente - Feyenoord: 2-1

De eerste stap leek gezet want Lutsharel Geertruida zette de stand in de 85ste minuut 2-1 op 2-1 uit een corner.

Dit bleek niet genoeg om de nederlaag van het bord te krijgen, want de wedstrijd eindigde in 2-1.