Bizar: Ajax-fans verstoren optreden Feyenoord-supporter Jack (VIDEO)

Het optreden van rapper Jack in Amsterdam is zondagavond verstoord door Ajax-fans. De rapper, die recent een Feyenoord nummer uitbracht, werd lastiggevallen tijdens zijn optreden in de Melkweg.

Jack, die fan is van Feyenoord, bracht een Feyenoord-track uit met de naam ‘Voor onze club’. Dit was waarschijnlijk een van de redenen voor de desbetreffende Ajax-fans om het optreden te verstoren. De politie hield er geen rekening mee: "Voor elk optreden maakt de Melkweg een risico-analyse en op basis daarvan wordt soms extra politie ingezet. In dit geval was er geen extra inzet”, geeft een woordvoerder van de Amsterdamse politie aan.

Politiebegeleiding

Op sociale media gingen geruchten rond dat Jack onder begeleiding van politie uit de Melkweg werd begeleid. Jack ontkracht dat gerucht: "Ik heb geen politie-escorte gehad. Ik ben naar de Melkweg gegaan in een busje en we zijn nu terug in dat busje. Ik had ook geen dertig beveiligers. Ik was daar met mijn vrienden". 

Ook de politie laat weten dat er geen grote hoeveelheid politie aanwezig was. Het groepje dat het optreden verstoorde werd uiteindelijk weggestuurd. Het optreden kon daarna zonder problemen worden afgemaakt.