Wilfred Genee: "Langzame presentator met TROS-waterhoofd achter powerpoint-persconferentie Van Breukelen"

Valentijn Driessen, chef voetbal bij Telesport, schuift regelmatig aan bij Voetbal Inside. En na afloop van de uitzending maakte hij maandagavond een 'wandelingetje' met presentator Wilfred Genee. En dan komen er ook nog allerlei zaken aan bod. Een extraatje van Voetbal Inside zeg maar. Een kleine greep uit de uitspraken van Valentijn Driessen.

  • "De KNVB wilde eerder als mediapartner invloed op de redactie van De Telegraaf. Ze wilden dat ik zou stoppen met mijn column. Helemaal fout" (vanaf minuut 2.48)
  • "Het gerucht gaat dat Raymond Salomon straks met Eric Gudde mee gaat naar de KNVB. En dan is er geen ruimte meer voor Chris van Nijnatten (de huidige verantwoordelijke bij de KNVB voor mediazaken). En die heeft natuurlijk ook een aantal blunders gemaakt. Van Nijnatten kwam destijds ook met Victor Deconinck aan. De man die bij Studio Sport werkte, tegenwoordig mediastrateeg is, en de man is achter de powerpoint-presentatie tijdens de veelbesproken persconferentie van Hans van Breukelen. Nee, dat had Hans niet zelf bedacht." (vanaf minuut 3.58)
  • Wilfred Genee: "Victor Deconinck, die langzame presentator met dat TROS-waterhoofd bedoel je" 

Nee, de beide mannen maken geen vrienden bij de voetbalbond... 😅

Victor Deconinck, in zijn periode als presentator bij Studio Sport

Voor wie het vergeten is... De powerpoint-presentatie-persconferentie

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers