Higler gekraakt na optreden: "Zo'n verschrikkelijke scheidsrechter"

Feyenoord ging op bezoek bij FC Twente onderuit en zag later op de middag het gat met koploper PSV oplopen tot zeven punten. Martijn Krabbendam ergerde zich aan het spel van FC Twente, zag dat de ploeg van Arne Slot niet helemaal fris was en hekelde het optreden van scheidsrechter Dennis Higler.

Het succes in de UEFA Champions League is niemand ontgaan en daarom wilde de journalist graag horen hoe het kwam dat de Tukkers wisten te winnen tegen Feyenoord. "Dat heb ik nog wel aan Slot gevraagd. Hoe kan het nou dat je in het Metropolitano Stadion overeind blijft, tegen SS Lazio overeind blijft, en dan laat je je aftroeven door Pröpper en Sadilic. ''Die Pröpper, verschrikkelijk! Daar zat ik naar te kijken, en dat was weer zo'n speler die dan denkt: kijk mij even professioneel en slim zijn."

"Aan Gimenez hangen, en maar doorrollen en dat soort dingen. Daar moet je als Feyenoord toch iets tegenover kunnen stellen. Geef dan echt een schop, bij wijze van spreken", vervolgt de journalist, die vervolgens zijn pijlen richt op de leidsman van dat duel. "Ik word zo moe van die Higler. Ik vind het zo'n verschrikkelijke scheidsrechter. Wat een pietlut is dat. Verschrikkelijk gewoon, met dat gemarchandeer de hele tijd", steekt Krabbendam van wal.

"Dan moet hij een beslissing nemen en wie is de VAR? Pol van Boekel! Dat kan toch niet twee van die lichtgewichten op die wedstrijd. Die ziet ook nooit wat. Die Higler wijst dan de hele wedstrijd naar zijn klok, geen zorgen jongens, er komt tijd bij. En dan? Zes minuten", besluit hij.

Ook interessant