Premier League-club zoekt contact met Slot

Arne Slot kent twee succesvolle seizoenen als trainer van Feyenoord. De oefenmeester uit Bergentheim is dit seizoen op weg naar de landstitel met de Rotterdammers en doet ook in de Europa League nog mee voor de prijzen. In het buitenland blijft het werk van Slot niet onopgemerkt. Al drie Premier League-clubs hebben interesse in de diensten van Slot. Volgens de Britse krant Mirror heeft Crystal Palace nu zelfs contact gezocht met adviseurs van de trainer van Feyenoord.

Volgens het Britse medium zijn naast Crystal Palace ook Tottenham Hotspur en West Ham United geïnteresseerd in Slot. Bij Tottenham Hotspur zouden zelfs alle alarmbellen af zijn gegaan toen ze te horen kregen dat Crystal Palace toenadering heeft gezocht tot de adviseurs van Slot. De club uit Londen wil Slot graag inlijven, maar Crystal Palace staat momenteel op poleposition om Slot over te nemen van Feyenoord. West Ham United zal de interesse in Slot pas concreet maken wanneer het de huidige trainer, David Moyes, komende zomer ontslaat.

Eerder dit seizoen wilde Leeds United Slot overnemen van Feyenoord. De club uit Yorkshire bood Feyenoord 5 miljoen euro voor de diensten van Slot, maar algemeen directeur Dennis te Kloese wees dit bod toen af. Slot heeft een contract bij Feyenoord tot 2025, maar zou een clausule in zijn contract hebben waarmee hij in 2024 naar de Premier League mag verkassen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers