'Bron van onrust' van PSV lijkt op weg naar de uitgang te zijn

Rik Elfrink denkt dat PSV een turbulente transferperiode tegemoet gaat, waar de focus vooral ligt op het vinden van een nieuwe verdediging. De clubwatcher ziet André Ramalho als een van de meest voor de hand liggende kandidaten om te vertrekken uit Eindhoven.

"Er komt een nieuwe trainer aan, die brengt mogelijk ook een nieuwe speelstijl met zich mee. Daar zullen spelers niet bij passen", stelt Elfrink tijdens de AD Voetbalpodcast. "Daarom moeten ze dus hard doorselecteren", volgens Elfrink moet dit vooral in de defensie van PSV.

"Eigenlijk is hij gewoon net niet goed genoeg voor de top", vertelt Elfrink wanneer Ramalho besproken wordt in de podcast. "Hij wordt vaak gezien als een bron van onrust." Volgens de clubwatcher van het Eindhovens Dagblad dit dit met name in het feit dat hij te veel foutjes maakt: "Tegen Rangers maakte hij een cruciale fout, maar vorige week tegen SC Heerenveen maakte hij ook weer een fout. Dat zijn natuurlijk momenten, maar die bepalen wel of jij een topverdediger bent." 

Net binnen