Team van de Week: Timber blinkt uit, ook PSV, Feyenoord en Fortuna goed vertegenwoordigd

Speelronde 12 van de Eredivisie zit erop. Daarin bleek PSV een te meer onverslaanbaar en was Quinten Timber de grote man bij de topper tussen Feyenoord en AZ. Ook andere Eredivisionisten blonken uit.

Zo maakte Etienne Vaessen zijn rentree bij RKC. De doelman kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen, maar keepte weer als vanouds en "pakte zijn overwinning door weer op het veld te staan". Alen Halilovic en Kai Sierhuis wonnen wel. In de eerste helft kwamen zij al op een 4-0 voorsprong tegen Heracles, waarin zij beide scoorden. 

Wie ook scoorde was Bart Vriends. Niet één keer, maar zelfs twee keer. Sem Steijn deed in het 3-3 spektakelstuk van FC Twente tegen NEC hetzelfde. Aan de andere kant liet Magnus Mattsson twee assists aantekenen. Brian Brobbey gaf ook twee assists. Dat bleek niet genoeg voor de overwinning van Ajax op Almere City.

Koploper PSV kende een envoudige middag tegen PEC Zwolle. Vooral Sergino Dest liet zich zien met een erg mooie assist, maar ook Johan Bakayoko was weer op dreef. Bij Feyenoord was Quinten Timber de grote man door de winnende te scoren tegen AZ. Achterin stond Gernot Trauner ook zijn mannetje tegen de gehaaide Vangelis Pavlidis.

Ook interessant