Feyenoord stelt ultimatum voor Priske, club wil snel antwoord

Feyenoord wil niet langer wachten en heeft Sparta Praag een ultimatum gesteld voor een deal over trainer Brian Priske, zo meldt Voetbal International. De club wil uiterlijk zaterdag antwoord en zal anders doorschakelen naar andere kandidaten. 

Feyenoord wil binnen 24 uur antwoord 

Eerder werd bekend dat Priske tot een persoonlijk akkoord is gekomen met Feyenoord. De club is nu nog in onderhandeling met Sparta Praag, om de deal af te ronden. De onderhandelingen lopen echter stroef en Feyenoord wil niet langer wachten. Priske heeft een afkoopsom in zijn contract staan, maar volgens VI lijkt de club dat zich nu niet meer te kunnen herinneren. Sparta Praag vraagt een hogere transfersom dan contractueel afgesproken is.

Te Kloese al wekenlang in onderhandeling

VI vertelt dat Te Kloese al weken in onderhandeling is met Sparta Praag en het nu zat is. Er is dringend vraag naar een nieuwe hoofdtrainer in Rotterdam, al helemaal vanwege de voorbereiding op het nieuwe seizoen, wat over drie weken begint. Daarbij wil de club ook nog de transfermarkt op, om nieuwe spelers binnen te halen.

Feyenoord-doelman vertrekt