'Priske rond met Feyenoord, Sparta Praag ontvangt openingsbod'

Feyenoord heeft een openingsbod gedaan op Brian Priske, zo meldt het doorgaans betrouwbare 1908.nl vrijdagmiddag. Maar wil Sparta Praag wel meewerken aan een vertrek?

Het openingsbod van Feyenoord komt in de lijn der verwachting. De Rotterdammers denken al enige tijd aan de komst van Priske, die Arne Slot op opvolgen in De Kuip. Priske is pas op donderdag tot een volledig persoonlijk akkoord gekomen met Feyenoord', zo schrijft 1908.nl nu. 'Na die afronding heeft Feyenoord zich direct formeel gemeld bij de directie van Sparta Praag met een eerste officiële aanbieding: het spel is op de wagen.'

Hoeveel moet Priske kosten voor Feyenoord?

Naar verluidt hoop Feyenoord dat 'een kleine anderhalf miljoen euro' voldoende moet zijn om Priske naar De Kuip te halen, zo schrijft het medium. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese en Tomas Rosicky, sportief directeur van Sparta Praag, zijn vol in onderhandeling over de Deense oefenmeester. Feyenoord voerde recent de druk op om Priske over te nemen van Sparta Praag en hoopt nu dus door te kunnen pakken. 

Feyenoord-doelman vertrekt