Krabbendam en Maaskant uiten kritiek op Feyenoord-middenvelder

Nu het seizoen voor Feyenoord al gespeeld is, geeft Arne slot speelminuten aan een aantal spelers die dit seizoen weinig basisplaatsen hadden. Eén van die spelers is, de van Twente afkomstige, Ramiz Zerrouki. In FC Rijnmond uitten Martijn Krabbendam en Robert Maaskant hun kritiek op de speler.

Feyenoord heeft spijt

Volgens Krabbendam heeft de middenvelder veel moeite bij Feyenoord, omdat ze bij FC Twente een hele andere manier van voetbal speelden. Hij mist te veel dynamiek en ook heeft hij niet het loopvermogen, die Timber en Wieffer wel hebben, volgens de Voetbal International-journalist.

Maaskant was ook allesbehalve tevreden over de 25-jarige. "Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven, terwijl ze betere spelers hebben", zegt de oud-trainer. "Hij is zeer nuttig geweest, maar wel voor heel veel geld. Als je dat tegen elkaar afzet, denk ik dat ze dat liever anders hadden gezien. Ze hebben betaald voor een basisspeler en dat is hij niet geworden."

Slot ziet ook geen basisspeler in Zerrouki

Maaskant: "Als ik Arne Slot tussen de regels door hoor, zegt hij ook dat Zerrouki een aantal zaken tekortkomt die je moet hebben om basisspeler bij Feyenoord 1 te zijn. Bij FC Twente deed hij het wel goed, maar speelde hij ook vrij ver naar achteren. Bij Feyenoord kom je meer naar voren te spelen. Maar inderdaad, in de ruimtes van gisteren komt iedere speler in de problemen.”

Transfers Feyenoord

Wie er volgend seizoen in De Kuip spelen is nog niet bekend. Lees hier alle geruchten rondom de zomer van Feyenoord

Feyenoord-doelman vertrekt