Younes mist Milik en Gudelj bij Ajax: ''Die kon je gewoon verrot schelden''

Younes mist Milik en Gudelj bij Ajax: ''Die kon je gewoon verrot schelden''

Amin Younes kan soms heel hard zijn voor zijn ploeggenoten, zo laat hij op de clubsite van Ajax weten. Zodra het laatste fluitsignaal heeft geklonken, is hij alles weer vergeten, maar de buitenspeler schroomt de confrontatie met zijn teamgenoten niet in het veld.

"Met Nemanja Gudelj en Arek Milik had ik dat sterk. Op het veld konden we elkaar de huid vol schelden om diezelfde avond samen uit eten te gaan. Als het goed is wil je elkaar beter maken en om daar te komen moet je af en toe bikkelhard voor elkaar zijn,'' is hij van mening.

"Arek en Nemanja zijn spelers met ontzettend veel durf. Echte strijders. Joël Veltman heeft die felheid ook. Dat vind ik mooi. Tegelijkertijd zijn ze ook communicatief heel sterk."

Frenkie pissig

"Frenkie was pissig. Op dat moment ben ik best hard, zo van 'hop, opstaan, niet miepen'. Dan moet er gepresteerd worden. Buiten het veld ben ik helemaal niet zo. Na de training heb ik met Frenkie gepraat en was alles weer koek-en-ei. Dat is heel erg belangrijk. Zo hou je de groep bij elkaar.''

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers