Van Hanegem wijst titelkandidaten Eredivisie aan: "Gaat tussen Feyenoord en Ajax"

Van Hanegem wijst titelkandidaten Eredivisie aan: "Gaat tussen Feyenoord en Ajax"

Willem van Hanegem verwacht weinig van PSV dit seizoen in de Eredivisie, zo schrijft hij in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad. De Kromme vindt dat het spel van de Eindhovenaren momenteel 'pijn aan de ogen doet.' 

"Maar ook vorig seizoen voetbalde Ajax vaak beter dan Feyenoord. Toch werd Feyenoord terecht landskampioen. Als ze in Rotterdam dat onverzettelijke weer kunnen oproepen en ze trekken voetballend de lijn van de start tegen Vitesse door, dan zijn ze wederom heel lastig te verslaan."

"Zoals het er nu voor staat, zie ik de strijd om de titel tussen Ajax en Feyenoord gaan. Ajax voetbalt volgens mij wederom makkelijker. En als Frenkie de Jong daar straks echt een basisplaats heeft, zal het alleen maar beter worden. Hij is in mijn ogen een geweldig talent."

"Ze doen daar zelf een beetje alsof er allemaal niets aan de hand is, maar er zit helemaal niets meer in dat slappe elftal van Cocu. Als ik Marcel Brands was, haalde ik vandaag nog Sam Larsson op. Er moet iets gebeuren"

Feyenoord-doelman vertrekt