'Slecht nieuws voor PSV; transfertarget heeft perspectief bij huidige club'

PSV heeft interesse in Aster Vranckx, maar de middenvelder lijkt komend seizoen 'gewoon' af te stevenen op een basisplaats bij VfL Wolfsburg. Afgelopen seizoen maakte de Belg zijn minuten in de Serie A, bij AC Milan, maar daar keert hij niet meer terug.

Dinsdagavond kwam naar buiten dat de Eindhovenaren gecharmeerd zijn van de aanvoerder van België O21 en de mogelijkheden onderzoeken om hem te halen. Door de verkoop van zijn concurrent is er echter een plek vrijgekomen in de in te vullen basiself en daardoor ontstaat er nieuw perspectief voor Vranckx in de Bundesliga. Volgens Kicker is de international dé geschikte vervanger voor de vertrokken Felix Nmecha.

"We hebben het hier over een heel goede speler. Hij krijgt nu de kans om de trainer te laten zien wat hij kan", aldus de sportief directeur van VfL Wolfsburg. In EIndhoven moet de Belg de vervanger worden van Ibrahim Sangaré, want de Ivoriaan lijkt deze zomer toch écht te gaan vertrekken uit Brabant. Het contract van Vranckx heeft nog een looptijd van twee jaar in Duitsland.