Onana krijgt complimenten van belangrijke Kameroener: ''Hij is ook erg goed''

Onana krijgt complimenten van belangrijke Kameroener: ''Hij is ook erg goed''

Ajax-doelman André Onana is de hemel in geprezen door een landgenoot waar hij in het verleden veel bewondering voor had: Thomas N'Kolo. Hij was zeer belangrijk voor het nationale elftal van Kameroen.

N'Kono sprak over zijn opvolgers in het doel van Kameroen. De voormalig keeper begon eerst over Fabrice Ondoa, die voorheen in de jeugdopleiding van FC Barcelona speelde. ''Hij is zeer goed, ik ben ook vaak in contact met hem.''

N'Kono vervolgt: ''André Onana is ook erg goed. Daarnaast heb je ook nog Carlos Kameni van Málaga. Hij is ouder en misschien de beste keeper van Kameroen van het moment.''

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl