Antony kijkt uit naar wederzien met Malacia: 'Ik ken zijn kwaliteiten'

Aanstaande zondag is het eindelijk zover, de eerste Klassieker van het seizoen. Feyenoord neemt het dan in eigen huis op tegen Ajax. Beide ploegen zijn dit seizoen bezig aan een goede reeks. Zowel Feyenoord als Ajax verloren nog maar twee keer en doen daarmee volop mee om de titel. In de Klassieker zal er vooral worden uitgekeken naar de strijd tussen Tyrell Malacia en Antony.

Malacia en Antony zijn bezig aan een goed seizoen. In een interview met ESPN blikt Antony vooruit op deze strijd. De rappe vleugelaanvaller prijst Malacia voor zijn kwaliteiten; "Malacia is een erg goede verdediger, ik hou er van om tegen dit soort tegenstanders te spelen." Of dit het duel tussen de beste linksback tegen de beste rechtsbuiten van de Eredivisie is reageert Antony lachend; "Er zijn genoeg andere rechtsbuitens en linksbacks in de Eredivisie die ook een goed niveau halen."

Antony kijkt uit naar Klassieker

Antony geeft toe de kwaliteiten van Malacia te kennen en kijkt uit naar de ontmoeting; ‘Zondag zal uitwijzen wie er gewonnen heeft, mogen de beste winnen’. Feyenoord - Ajax is vanaf zondagmiddag half drie live te volgen.