Baan was toegezegd: Maar Ten Cate wil toch geen bondscoach van Oranje worden

Baan was toegezegd: Maar Ten Cate wil toch geen bondscoach van Oranje worden

Henk ten Cate wordt geen bondscoach van Oranje. De huidige trainer van Al-Jazira was een van de topkandidaten om Danny Blind op te volgen en was al in vergevorderde onderhandelingen met de KNVB. Hij laat nu echter weten zich terug te trekken omdat hij zich niet voldoende gesteund voelt binnen de bond.

“De baan van bondscoach van het Nederlands elftal is mij maandagavond toegezegd. Maar uiteindelijk heb ik besloten dat niet te doen”, reageert hij tegenover De Telegraaf. “Als je zo'n verantwoordelijke baan aanneemt, voor mij de meest eervolle in het Nederlandse voetbal, is het essentieel dat de hele organisatie daar achter staat, anders wordt het geen succes.”

Kleine Generaal

Zijn terugtrekking lijkt de weg vrij te maken voor Dick Advocaat, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij Fenerbahçe. Volgens geruchten zit echter niet de hele spelersgroep te wachten op een rentree van de Kleine Generaal. 

Advocaat liet Oranje vorig jaar, als assistent-bondscoach, nog in de steek toen hij hoofdtrainer van Fenerbahçe kon worden. Dat werd hem door Blind en een aantal internationals niet in dank afgenomen.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl