Mooie vacatures! Kruip in de huid van Suárez en zet je tanden in deze technische uitdagingen

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Wacht dan niet langer en check deze vacatures van Techsharks! Zoals Luis Suárez zijn tanden zette in Otman Bakkal, Branislav Ivanovic en Giorgio Chiellini, kun jij je als techneut helemaal vastbijten in deze baan.

Over Techsharks

De beste werkgever voor technici word je niet zomaar. Het vraagt om focus, daadkracht en doorzettingsvermogen. De sharks van Techsharks zwemmen in een ‘oceaan’ waar uitdagen, ontwikkelen en ertoe doen centraal staan. Een toekomst waar sharks de maak- en procesindustrie voor een groot deel domineren. Dit bedrijf heeft van nature de drive om te blijven groeien en realiseert deze groei met futureproof opdrachten en stevige arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en een auto van de zaak.

Wat houdt de vacature in?

Of je nu net als Phil Foden aan het begin van je carrière staat of juist als Gianluigi Buffon bezig bent aan je laatste werkjaren; bij Techsharks is voor iedereen plek. Als techneut heb je voldoende aanbod, want je kunt hier aan de slag als operator, monteur, machinebouwer, lasser of engineer. Voldoende keus dus! Wacht niet langer en bekijk hier alle vacatures.

'Altijd hongerig voor meer'

Druk op de afbeelding voor alle vacatures

Feyenoord-doelman vertrekt