FC Utrecht hoopt nog op Klaiber, maar Van Seumeren acht kans 'heel klein'

FC Utrecht hoopt zich tijdens de slotdagen van de transfermarkt nog te versterken met Sean Klaiber. De rechtsback is overbodig bij Ajax en in de Domstad zien ze de Surinamer graag terugkeren. Of dat gaat gebeuren, is echter nog zeer de vraag.

Wanneer technisch directeur Jordy Zuidam door ESPN naar de situatie gevraagd wordt, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. 'Het is een jongen die heel lang bij de club heeft gezeten. Daar hebben we altijd contact mee gehad. Soms komen dingen bij elkaar en soms niet. We moeten kijken of dat in de komende dagen wel of niet gaat plaatsvinden.'

'Je hebt altijd drie partijen', vervolgt Zuidam. 'Wij willen hem graag hebben, je hebt de speler en Ajax.' Zondagmiddag treffen FC Utrecht en Ajax elkaar in Stadion Galgenwaard. De Ajax-directie en Klaiber zijn dus in de buurt. "We gaan wel even praten straks', besluit de TD. Gesprekken zullen er vooral gevoerd moeten worden met de technische leiding van de Amsterdammers. Het verschil tussen vraag en aanbod is voorlopig te groot.

Frans van Seumeren werd evenals Zuidam ook gevraagd naar de situatie en schat de kans niet groot. 'De kans is heel klein. Ajax wil nog steeds een transfersom en als je alles bij elkaar optelt, wordt het toch te veel. Misschien wil Ajax nog wat bewegen, maar dat weet ik niet', vertelt de eigenaar bij RTV Utrecht. Klaiber beschikt nog over een éénjarig contract in Amsterdam.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers