'Tegenvaller voor Koeman: Everton wil uitbetaling van miljoenensalaris stopzetten'

Bondscoach Ronald Koeman kan een financiële tegenvaller te verwerken krijgen. Everton betaalt nog altijd salaris aan de oefenmeester die eind vorig jaar op straat werd gezet door de Engelse, maar die willen nu onder de regeling uitkomen. Dat meldt de Liverpool Echo

Na het ontslag van Koeman is Everton verplicht het salaris van de oefenmeester bij een nieuwe werkgever aan te vullen tot het op het niveau kwam van dat in Liverpool komt. De voormalig voetballer is inmiddels aangesteld als bondscoach van het Nederlands Elftal, maar daar is zijn inkomen maar tien procent van dat bij Everton. En dat zint de Premier League-club niet. 

Koeman had bij Everton nog een doorlopend contract tot 2019, maar werd ontslagen wegens sportief tegenvallende prestaties. Hij streek een jaarsalaris van 6,8 miljoen euro op. Eerder waren The Toffees al 11,5 miljoen euro kwijt aan het ontslag van Roberto Martinez, de huidige bondscoach van België. Dat wil Everton nu voorkomen. Of ze een been hebben om op te staan, is vooralsnog onbekend. 

De eerste overwinning van Oranje onder Ronald Koeman, afgelopen maandag op Portugal (0-3). 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl