Neemt Kylian Mbappé tijdens de WK-finale wraak voor Oranje?

In de WK-finale staan Argentinië en Frankrijk tegenover elkaar. Dit betekent een clash tussen twee absolute wereldsterren en aanvalsleider: Lionel Messi en Kylian Mbappé. Neemt Kylian Mbappé vanmiddag wraak voor Oranje?

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Geeft Kylian Mbappé vanmiddag weer een assist?

Tot nu toe scoorde Frankrijk tijdens dit WK al 13 keer. In drie van die gevallen was Kylian Mbappé belangrijk met een assist. Als hij vanmiddag weer een assist geeft heb jij zeker wat te vieren.

Kylian Mbappé geeft een assist (7.0)

Scoort Kylian Mbappé vanmiddag weer?

Met 11 van de 13 Franse goals op zijn naam is het wel duidelijk wie bij Frankrijk de absolute goalgetter is. Als de Fransen de WK-finale niet op penalty's willen laten aankomen moet er vanmiddag weer gescoord worden. In de voorrondes scoorde Mbappé in iedere wedstrijd waarin Frankrijk scoorde. Als hij dat vanmiddag doet kun jij mee juichen, want de odd voor een doelpunt staat op 3.0. Als Mbappé de eerste goal maakt verdien je zelfs nog meer.

Kylian Mbappé soort het eerste doelpunt in de wk-finale (5.80)

Gaan Kylian Mbappé en Lionel Messie tot het einde?

Met twee absolute wereldaanvallers, waarbij Messi ook nog zijn laatste wedstrijd speelt zet de kans er natuurlijk dik in dat beide aanvalsleiders hun stempel op de wedstrijd willen zetten. Als ze beiden scoren ben jij sowieso de winnaar, want via onderstaande link kan je een speciale odd verdienen.

Lionel Messi & Kylian Mbappé scoren beiden in reguliere speeltijd (9.25)

Ondanks dat Lionel Messi zich na de kwartfinale naar Nederland van zijn slechtste kant liet zien blijft hij natuurlijk een wereldster. Ter gelegenheid van zijn afscheid kun je nog één keer met verhoogde odds inzetten op zijn interland-avontuur en WK-finale. Hier vind je de speciale weddenschappen voor Messi.

Feyenoord-doelman vertrekt