Elia: "Heb niks met kunstgras, maar zet mij maar een tegen een"

Elia: "Heb niks met kunstgras, maar zet mij maar een tegen een"

Feyenoord-aanvaller Eljero Elia hoopt dat zijn club de winnaarsmentaliteit kan blijven vertonen, om zo kampioen van Nederland te worden. Dat vertelt hij tegenover FOX Sports.

''We zijn in een fase dat we elke wedstrijd kunnen winnen. We moeten laten zien dat we Feyenoord zijn, en meer kwaliteit hebben. Dat moeten we ook uitstralen.'' Elia denkt niet dat kunstgras nog een verschil kan maken voor de ploeg uit Rotterdam. ''Voor mij maakt het niet uit, ik heb in ieder geval niks met kunstgras. Maar zet mij maar een tegen een op kunstgras. Dan laat ik het wel zien.''

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl