'Utrecht ziet in smaakmaker Seuntjens versterking volgend seizoen'

Een flinke aderlating voor RKC Waalwijk, dat na een half jaar al afscheid lijkt te moeten nemen van haar smaakmaker. Zo lijkt FC Utrecht aan de haal te gaan met Mats Seuntjens. Afgelopen winter kwam de aanvaller nog over van Fortuna Sittard.

Diverse media weten al te melden dat alleen een medische keuring nog in de weg staat tussen een transfer van Seuntjens naar Utrecht. Daar zou een tweejarig contract klaarliggen voor de veelzijdige voetballer. Seuntjens liet een half seizoen geleden nog Sittard achter zich voor Waalwijk, waar hij het plezier in het voetbal terug wilde vinden en ook dichter bij zijn familie kon zijn. Seuntjens kon destijds al een flinke stap hogerop doen, maar koos toch voor RKC.

Een vertrek van Seuntjens aankomende zomer leek voor RKC al een zekerheid. FC Twente, de nieuwe club van vertrekkend trainer Joseph Oosting, en oud-club AZ werden al genoemd. Nu lijkt het toch FC Utrecht te gaan worden. Daar lijkt men zo al voor te soorten op een mogelijk vertrek van Taylor Booth.

In het huidge seizoens taat de teller van Seuntjens op vier doelpunten en negen assits in 29 wedstrijden.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers