Joaquín Correa haalt uit naar Berghuis: ‘Je praat zonder je excuses aan te bieden’

Joaquín Correa was in de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Ajax (4-3) slachtoffer van een stevige tackle van Steven Berghuis. De Ajacied moest met een rode kaart van het veld af, terwijl Correa geblesseerd het veld moest verlaten. 

Via zijn Instagram laat Correa weten dat hij niet te spreken is over de manier waarop Berghuis met de situatie omgaat. De speler van Ajax liet na afloop van de wedstrijd weten dat hij het niet eens was met de rode kaart. Correa kreeg dit ook mee en reageert via zijn Instagram. 'Ik ken je niet, maar je had het lef om na de wedstrijd te praten en te zeggen dat er niets aan de hand was, in plaats van je excuses aan te bieden of je zorgen te maken over hoe het met mij ging.' 

Berghuis was zo verbaasd over zijn rode kaart dat hij uithaalde naar scheidsrechter Simone Sozza. "Het is een Italiaan, misschien was hij fan van Gattuso, Ik zeg misschien... je zou het bijna denken." Berghuis zal de wedstrijd tegen AEK Athene aan zich voorbij moeten laten gaan vanwege de schorsing.