Gakpo verwacht hectische slotdagen: 'Transfer Antony speelt geen rol'

Volgens Cody Gakpo kunnen de laatste transferdagen nog weleens hectisch gaan worden. De Eindhovenaar kwam zondagmiddag in actie tegen Excelsior. Gakpo was met één goal en twee assists belangrijk. Het zouden zomaar zijn laatste bijdragen kunnen zijn voor PSV.

'Er is interesse, maar zoals ik heb gezegd: het hele plaatje moet kloppen. Dat is het', vertelt Gakpo aan ESPN. 'Het is een beetje een puzzel. We moeten kijken welke puzzel op dit moment het meest klopt. Als er wat komt, en het klopt echt, is dat ook een kans voor mij om te gaan.' Mocht dat niet zou zijn, vindt hij het geen probleem om bij PSV te blijven.

Een van de geïnteresseerde clubs is Manchester United. 'Ja, klopt. Ik hoor het allemaal. Ik probeer me te focussen en er niet mee bezig te zijn, maar dat is wel lastig.' Manchester United gaat zich ieder geval versterken met Ajacied Antony. Voor wat betreft een eventuele overstap van Gakpo naar Manchester speelt dat volgens de speler 'geen rol'. 'Het is leuk voor hem', besluit de Eindhovenaar.