Met dit bomvolle voetbalprogramma kom je het weekend weer door!

Het weekend is weer aangebroken en dat betekent dat het voetbal weer voor de deur staat. Zo staan er weer een aantal heerlijke en wedstrijden klaar. Met dit bomvolle voetbalprogramma kom jij het weekend weer door!

Zaterdag 12 maart

Door de Europese wedstrijden van deze week, komen veel topclubs pas op zondag in actie. Maar wees niet getreurd. Zaterdag begin je om 15:30 in Duitsland met Hoffenheim - Bayern München. Daarna kan je overschakelen naar Italië, waar om 18:00 uur Sampdoria - Juventus op je wacht. Om 18:30 staat hét affiche van dit weekend voor je klaar, namelijk Manchester United - Tottenham. In de avond zit je goed in de Serie A, met AC Milan - Empoli om 20:45.

Zondag 13 maart

De zondag begin je in Nederland, met om 14:30 uur de kraker tussen FC Utrecht en PSV, waar je om 15:00 nog kan schakelen naar Engeland met Chelsea - Newcastle United en Everton - Wolves. De middag sluit je af met Real Betis - Athletic Bilbao om 16:15.

In de avond zit je helemaal goed. Zo start je om 17:30 uur met Arsenal - Leicester City. Tegen het einde van de avond heb je de keuze uit AZ - FC Twente (20:00), Torino - Inter (20:45) en FC Barcelona - Osasuna (21:00). Al met al weer een bomvol weekend met topvoetbal.

Feyenoord-doelman vertrekt