FC Utrecht - PSV eindigt in 2-2 wat betekent dit voor de stand?

Het was een leuke en spannende wedstrijd in de Galgenwaard. Het spel golfde op en neer. Daarmee is de 2-2 voor beide ploegen op zich een logische stand. De videogoals van #utrpsv kun je hier zien.

Haakt PSV af voor de titel?

Door dit gelijke spel staat PSV vierde op de ranglijst. Samen met Ajax hebben de Eindhovenaren 43 punten, maar Ajax mag vanmiddag nog thuis tegen Sparta proberen 3 punten te halen. De opstellingen voor die wedstrijd zijn inmiddels bekend.

FC Utrecht mocht natuurlijk ook een punt bijschrijven en daarmee blijft de club uit de Domstad op de zevende plaats staan. Zij staan 4 punten voor op Heerenveen en 3 punten achter op Sparta, dat vanmiddag natuurlijk nog 3 punten uit kan lopen.

Feyenoord is tot nu toe de winnaar van deze competitieronde

Uiteraard is het afwachten wat er bij Ajax - Sparta gebeurt, maar tot nu toe lijkt Feyenoord de grote winnaar van deze competitieronde. De Rotterdammers zijn koploper en door de overwinning op nummer 2 AZ nu 5 punten los. Ajax en PSV staan respectievelijk derde en vierde.

Het belooft dus een spannende en belangrijke wedstrijd te worden in de ArenA. De Ajax-fans zijn er nog niet gerust op.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl