Vooruitblik: Zo ziet het begin van het seizoen 2024/2025 eruit

Het seizoen 2023/2024 zit erop, alle tickets zijn verdeeld en plekken vergeven. Dat betekent dat we kunnen gaan kijken naar het nieuwe seizoen: wanneer begint het en wat kunnen we verwachten?

Datum Johan Cruijff Schaal 2024

Elk seizoen beginnen we weer met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen PSV zal het dit jaar opnemen tegen bekerwinnaar Feyenoord. Vorig jaar streden beide teams ook om de prijs en toen wist PSV door een goal van Noa Lang de eerste prijs binnen te slepen. De wedstrijd wordt een week voor het begin van het nieuwe Eredivisieseizoen gespeeld. De exacte datum is nog niet bekend.

Datum start Eredivisie 2024/2025

Het nieuwe Eredivisieseizoen begint in het weekend van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus. Welke clubs elkaar treffen in de eerste ronde is nog niet bekend. De KNVB heeft aangegeven dat in juni het speelschema bekend wordt gemaakt.

Het reguliere seizoen zit er op. Alleen de play-offs staan nog op de agenda: Lees hier hoe de play-offs om Europees voetbal eruit zien en hier hoe de play-offs op promotie/degradatie eruit zien.

Feyenoord-doelman vertrekt