Slot om tafel met Feyenoord, trainer wil graag vertrekken uit Rotterdam

Arne Slot heeft de clubleiding van Feyenoord laten weten dat hij deze zomer graag wil vertrekken uit Rotterdam, zo meldt RTV Rijnmond. Dat heeft het management van de oefenmeester woensdagmiddag kenbaar gemaakt. Feyenoord had gehoopt Slot langer te kunnen behouden met een sterk verbeterd contract, maar daar lijkt de trainer van af te zien. 

Rafaela Pimenta, de opvolger van Mino Raiola en nieuwe zaakwaarnemer van Slot, was woensdag in De Kuip voor een gesprek met de directie. De directie bood een nieuw contract aan, maar Pimenta gaf aan dat Slot een overstap naar Londen als eerste keus ziet. 

Rijnmond schrijft dat er op dit moment nog een gat zou zitten van ongeveer vijf miljoen tussen wat Tottenham Hotspur wil betalen en wat Feyenoord wil ontvangen. Het zou goed kunnen dat de Premier League-club op zeer korte termijn over de brug komt en dat bedrag alsnog betaalt. Omdat Slot geen afkoopsom in zijn contract heeft staan, kan Feyenoord een grote som geld vragen voor de oefenmeester die de afgelopen twee seizoenen aan het roer stond van de Rotterdamse club. 

Feyenoord-doelman vertrekt