Sven Mislintat noemt Ajax-targets en is gespot op Schiphol...

Ajax' technisch directeur Sven Mislintat is openhartig over de transfertargets voor Ajax en de financiële mogelijkheden. De TD van Ajax lijkt zelfs al op weg om zijn eerste target binnen te halen.

Sven Mislintat openhartig over transfertargets na vertrek van Dusan Tadic 

Na het vertrek vertrek van Dusan Tadic, die overigens alweer een nieuwe club lijkt te hebben gevonden is technisch directeur Sven Mislintat openhartig over de transfertargets voor de Amsterdammers. Hij legt uit dat een vervanger voor de vertrokken Tadic niet de eerste prioriteit is. Hij richt zich eerst op een rechtsbenige verdediger als vervanger voor de vertrokken Jurriën Timber. Ook wil hij een spits halen om het vertrek van Lorenzo Lucca op te halen.

Is Sven Mislintat al op weg voor de eerstvolgende versterking?

Voor de vacature van verdediger zou Ajax het oog hebben laten vallen op Josip Sutalo van Dinamo Zagreb. De centrale verdediger staat tot 2029 onder contract bij zijn huidige club en heeft een marktwaarde van 18 miljoen euro. Volgens insiders zou zijn club dan ook een vraagprijs van 20 miljoen euro hebben neergelegd.

Hoewel de financiële positie van Ajax minder sterk is door het mislopen van de Champions League lijkt dit bedrag niet onoverkomelijk. Volgens fans op social media is Mislintat namelijk vanmorgen op Schiphol gespot om in te checken op de vlucht naar Zagreb die om 8.50 uur vertrok. Wordt dus ongetwijferld vervolgd. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers