In beeld: Fans van deze clubs zijn tegen komst Frank Paauw bij KNVB

Frank Paauw is de enige kandidaat om Just Spee op te volgen als bondsvoorzitter bij de KNVB. Paauw liet zich in het verleden kritisch uit op voetbalsupporters in Nederland. Hij opperde voor een hardere aanpak van uitsupporters. Bij fans van Nederlandse voetbalclubs, is het nieuws rond Paauw bij de KNVB, lang niet goed ontvangen. Op deze tribunes waren er al spandoeken te zien, welke tegen de komst van Frank Paauw zijn. 

Frank Paauw 

Frank Paauw was jarenlang werkzaam bij de politie van Rotterdam en recentelijk als korpschef van de Amsterdamse politie. Hij schoof diverse keren aan bij talkshows om zich kritisch uit te spreken over het supportersgeweld in Nederland. Afgelopen jaar vertelde hij nog dat er geen uitsupporters welkom zouden moeten zijn bij Europese wedstrijden in Nederland.

Ajax

Feyenoord

PSV

AZ

FC Twente

PEC Zwolle

Heracles Almelo

RKC Waalwijk

Vitesse

SC Heerenveen

NEC

FC Groningen

NAC Breda

SC Cambuur

De Graafschap

Willem II

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl