‘Feyenoord-fans mogelijk niet welkom in Praag vanwege ongeregeldheden’

Voor het uitduel bij Slavia Praag in de Conference League van Feyenoord is er een grote kans dat dit duel zonder uitsupporters gespeeld zal worden. De club uit Rotterdam heeft namelijk een voorwaardelijke straf van één uitduel zonder publiek, deze gaat de UEFA mogelijk omzetten in een onvoorwaardelijke straf.

Feyenoord-fans zouden in de overtreding zijn geweest in de groepsfase van de Conference League. Bij uitduels in Praag en Berlijn werd er vuurwerk afgestoken. De UEFA legde de Rotterdammers daardoor eerder al een voorwaardelijke straf van één Europees uitduel zonder publiek op, met een proeftijd van twee jaar. Echter ging het in het laatste uitduel van de Rotterdammers, tegen Partizan Belgrado, opnieuw fout.

RTV Rijnmond meldt dat er in het Feyenoord-vak fakkels afgestoken zouden zijn en dit zou dan weer gerapporteerd zijn door een rapporteur van de UEFA aan de organisatie. Als de UEFA ingaat op dit onderzoek zal Feyenoord het in de tweede uitwedstrijd bij Slavia zonder hun fans moeten doen.

Feyenoord-doelman vertrekt