Bruns over overstap naar Vitesse: ''Het was wikken en wegen''

Bruns over overstap naar Vitesse: ''Het was wikken en wegen''

Thomas Bruns maakte afgelopen week bekend dat hij Heracles Almelo in de zomer inruilt voor Vitesse. In Arnhem wordt de middenvelder door sommigen gezien als de opvolger van Chelsea-huurling Lewis Baker, maar zo ziet Bruns dat zelf niet.

"Als ik dan zoveel goals mag maken, ben ik zeer blij. Maar Lewis heeft zijn specifieke kwaliteiten. Ik breng dynamiek, diepgang. Ik leg gif in de duels," vertelt hij aan de Gelderlander. "En natuurlijk wil ik scoren. Ik ben ambitieus en mik op zeven tot tien doelpunten per jaar. En Europees voetbal, natuurlijk."

Naast Vitesse had ook FC Utrecht intresse in de rechtspoot. "Vitesse meldde zich rond de winterstop. Niet veel later volgde FC Utrecht. Dat is dan mooi. Er zijn twee goede clubs om te kiezen. Ik heb met de trainers gesproken. Daarna was het wikken en wegen. Ik heb mijn gevoel laten spreken. Omdat ik daar op vertrouw. Mijn omgeving is blij voor mij. Bij Heracles zien ze ook dat dit een mooie stap is. Een stap omhoog," aldus Thomas Bruns.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl