Bizar: 18-jarige voetballer gaat met veertig man verhaal halen bij coach

Duitsland is opgeschrikt door een bijzondere gebeurtenis. In Berlijn besloot een 43-jarige trainer om één zijn spelers uit de selectie te zetten, maar dat kwam hem zeer duur te staan. De achttienjarige jongen kwam namelijk met veertig man verhaal halen met knuppels, tasers en messen.

Dat nieuws meldt De Telegraaf. Het is niet bekend waarom de speler uit de selectie werd gezet door zijn trainer, maar na een telefoongesprek kwamen de twee tot de conclusie dat praten geen zin meer had. Ze spraken af bij een café in de Duitse hoofdstad en de coach kwam met een extra persoon, maar zag zijn ex-speler opduiken met zo'n veertig familieleden en vrienden.

Van praten was al een tijdje geen sprake meer en daardoor ontstond er een gigantische vechtpartij. De trainer moest het niet alleen met twee man opnemen tegen een forse meerderheid, maar zag dat de 'tegenpartij' ook nog tasers, messen en knuppels had meegebracht naar de afgesproken locatie. "De twee mannen werden omsingeld door de groep, die hen aanviel met de voorwerpen die ze bij zich hadden", vertelt een woordvoerder van de politie aan BILD.

Er is uiteindelijk één iemand aangehouden en hij wordt verdacht van het bewust verwonden van twee personen met een mes. Het is onbekend of dat gaat over de trainer en zijn handlanger. Er waren vanzelfsprekend ook een aantal verwondingen, maar medische hulp was niet nodig. "Veel van de betrokkenen raakten gewond, maar de meesten weigerden medische behandeling”, zo wordt duidelijk.