Streppel: "Soms denk ik: laat Ödegaard alsjeblieft met rust"

Streppel: "Soms denk ik: laat Ödegaard alsjeblieft met rust"

Jurgen Streppel heeft te doen met Real Madrid-huurling Martin Ödegaard. De trainer van Heerenveen ergert zich aan het feit dat iedereen iets over hem te zeggen heeft.

“Hij wordt vaak geconfronteerd met dingen waar een normale tiener nooit mee te maken krijgt. Trainer, maak je er niet zo druk om, zegt hij dan. Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe hij daarmee omgaat”, zegt Streppel in gesprek met de Leeuwarder Courant. “Maar soms denk ik: laat hem alsjeblieft met rust. We hebben weken gehad waarin hij alleen maar interviews moest geven. Kom op zeg, denk ik dan. Het gaat er toch om wat je op het veld laat zien?”

Dat Ödegaard nog niet aan de verwachtingen van velen kan voldoen, is volgens Streppel logisch te verklaren.  "Veel mensen denken: een jongen van Real Madrid komt naar Heerenveen en maakt elke wedstrijd drie doelpunten. Nou, zo werkt het niet. Martin is, net zoals elke andere speler, een radertje in het geheel. Ik vind het eigenlijk niet meer dan logisch dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl