Wat stom! Belgische topspeler is rijbewijs voorlopig kwijt na rijden onder invloed

AS Roma-middenvelder Radja Nainggolan is veroordeeld voor het rijden onder invloed. De international van België heeft een boete gekregen van 1600 euro en een rijontzegging voor één maand. Dat meldt Nieuwsblad

Exact één jaar geleden ging de 29-jarige voetballer met een slok te veel de weg op tijdens de interland tussen België en Griekenland. Hij zou op de terugweg zijn geweest van een feestje toen de politie hem aanhield. 

Nainggolan getuigde voor de rechtbank dat hij niet zelf achter het stuur zat, maar dat hij vlak voor de aanhouding van plek was gewisseld met een vriend toen de auto aan de kant stond met een lekke band. De rechter ging niet mee in dat verhaal. 

Nainggolan heeft misschien moeite met zijn voorbeeldfunctie, maar voetballen kan hij wel. 

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl