Slot heeft twee type spelers op zijn verlanglijstje staan

 Feyenoord stelt zich geduldig op gedurende de huidige transferperiode, dat vertelt technisch directeur Dennis te Kloese donderdag aan het Algemeen Dagblad. Ramiz Zerrouki werd gekocht van FC Twente om de naar Benfica vertrokken Orkün Kökcü te vervangen en Thomas van den Belt werd gehaald van PEC Zwolle, maar is het bijzonder rustig bij de regerend landskampioen.  

"We doen geen onverantwoorde dingen", legt Te Kloese uit bij het AD. Deze week nam Te Kloese de werkzaamheden van technisch directeur op zich, nadat Feyenoord er na een jaar nog niet in geslaagd is om een vervanger van Frank Arnesen aan te stellen. 

Een enkele speler die wel aan Feyenoord gelinkt werd was Ricardo Pepi, waarvan verwacht wordt dat hij binnenkort zijn transfer naar de concurrent PSV afrondt. "Uiteindelijk was hij gewoon veel te duur", legt Te Kloese uit. "Hij koos uiteindelijk voor PSV, dat wél diep in de buidel wilde tasten voor hem." Volgens is het verlanglijstje van Slot echter ook niet heel groot. De hoofdtrainer wil graag nieuwe buitenspelers zien en een vervanger voor de vertrokken Jacob Rasmussen.  Recent werd Joshua Brenet genoemd als mogelijke versterking, daar is echter nog geen concrete actie voor ondernomen. 

Ook interessant