Chelsea uitgekeken op Potter! Spanjaard in beeld als opvolger

Chelsea nam dit seizoen al voortijdig afscheid van trainer Thomas Tuchel en stelde Graham Potter aan als diens opvolger. De Engelse oefenmeester staat momenteel ook onder druk in het blauwe gedeelte van Londen. Goede resultaten zijn op zeer korte termijn voor de Engelsman. Volgens Caught Offside begint het geduld van de Amerikaanse eigenaar van Chelsea Todd Boehly op de raken.

De 'Blues' investeerde deze winter voor meer dan 300 miljoen euro in de selectie, maar dat resulteerde in de eerste wedstrijd na de transferperiode nog niet tot drie punten. Tegen Fulham werd er met 0-0 gelijk gespeeld. Chelsea kocht onder meer Noni Madueke van PSV, maar schreef de aankoop voor ruim 30 miljoen niet in voor Europees voetbal.

Spaanse opvolger in beeld bij Chelsea

Nu meldt Caught Offside dat het geduld van Todd Boehly, de nieuwe Amerikaanse eigenaar, op begint te raken. Potter zou zomaar aan de kant kunnen worden gezet. Een opvolger zou al in het vizier zijn. Luis Enrique, oud-bondscoach van Spanje en ex-trainer van FC Barcelona, zou de nieuwe oefenmeester van Chelsea moeten worden.