Mike Snoei reageert op ontslag bij De Graafschap: "Daar heeft de club gelijk in"

Trainer Mike Snoei baalt enorm van zijn ontslag bij De Graafschap. De clubleiding van de club besloot hem namelijk na de mislukte play-offs de deur te wijzen. Echter heeft Snoei wel 'een klein beetje' begrip voor de keuze van De Graafschap.

Mislopen promotie

Maarliefst twee keer liepen de Super Boeren promotie naar de Eredivisie mis en werden vervolgens door Roda JC uit de play-offs geknikkerd te worden. Woensdag maakte de club vervolgens het ontslag van Snoei bekend. De verklaring was dat er geen draagvlak meer zou zijn voor een derde seizoen.

Mike Snoei kan zich wel vinden in dit argument: "Daar kan ik me nog wel iets bij voorstellen. Een klein beetje. Je bent zo nadrukkelijk voor promotie gegaan en je zit er uiteindelijk een centimeter vanaf. Dan vragen zij zich af of het op deze manier nog een derde keer gaat lukken", aldus Snoei tegenover De Telegraaf

77 punten

"Na het stilleggen van de competitie vorig seizoen en deze teleurstelling. Dan wordt er alleen nog gekeken naar de niet gehaalde doelstelling. Daar heeft de club gelijk in. Daar ben ik wel verantwoordelijk voor. Op doelgemiddelde zijn we op de laatste dag voorbijgestreefd. Daar hebben heel veel mensen zich mee bemoeid, die zo teleurgesteld zijn, dat er niet meer gekeken is naar die 77 punten. Dat is wel heel erg veel."

Feyenoord-doelman vertrekt