Kramer wil wekelijks spelen voor Feyenoord: ''Maar dat gaat niet, en dat heb ik geaccepteerd''

Kramer wil wekelijks spelen voor Feyenoord: ''Maar dat gaat niet, en dat heb ik geaccepteerd''

Michiel Kramer scoorde in het thuisduel met Go Ahead Eagles (8-0) het laatste doelpunt en gaf twee assists. Daarbij maakte de spits van Feyenoord zijn vierde van het seizoen, terwijl hij pas voor het eerst aan de aftrap verscheen.

"Ik was blij dat hij uiteindelijk nog viel, dat was wel een opluchting natuurlijk", zo vertelt Kramer tegenover FOX Sports. Omdat Nicolai Jørgensen dit seizoen al 19 goals maakte en 10 assists gaf, maakt geen enkele kans op een basisplek. En dus moet hij het maar doen als de topscorer van Feyenoord geblesseerd is. "Tuurlijk is het anders", legt Kramer uit. "Maar de mindset en beleving zijn hetzelfde. Ik ben altijd klaar om te spelen en op het moment dat Nicolai geblesseerd raakt moet ik er staan. Dan is het wel lekker dat je vandaag een beetje van waarde kan zijn." 

Kramer vervolgt: "Dat is op dit moment niet het geval en logisch omdat de spits het goed doet. Het is weleens moeilijk geweest, maar ik moet zeggen dat het de laatste maanden gewoon goed ging, dat ik geaccepteerd heb dat het zo was."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers