Verruilt Max Verstappen Formule 1 voor voetbal? Red Bull reageert…

Red Bull is méér dan alleen een energiedrankje en vestigt zich als naam steeds meer in de sport. Ditmaal hebben ze besloten om een partnership aan te gaan met Leeds United, maar na de berichtgeving ontstonden er een aantal bijzondere geruchten.

De Engelse voetbalclub verloor in de finale van Southampton en moet daardoor wederom minimaal één seizoen uitkomen in de Championship. Red Bull tekende een meerjarige overeenkomst en wordt vanaf komend seizoen ook shirtsponsor van de club.

Red Bull reageert ludieke op geruchten over vertrek van Max Verstappen

Een aantal fans dachten aan een carrièreswitch voor de Nederlandse Formule 1-coureur, maar daar maakt het raceteam direct een einde aan. ‘Om alle geruchten maar te beëindigen… Max Verstappen zal NIET naar Leeds United gaan komend seizoen’, valt te lezen op het X-account, met daarbij een foto van Verstappen in voetbaltenue. Het bedrijf bezit op dit moment al de volgende clubs: RB Leipzig, Red Bull Bragantino, New York Red Bulls en Red Bull Salzburg, maar krijgt nu ook een deel van de aandelen van Leeds United in handen.

Een eventuele overstap is hoogst onwaarschijnlijk, zeker naar een Engelse club. De Nederlander is namelijk uitgesproken supporter van PSV.

Feyenoord-doelman vertrekt