Hiep hiep hoera: Real Madrid bestaat 116 jaar, de mooiste wedstrijden van de afgelopen jaren!

Real Madrid is jarig! De Koninklijke zijn vandaag, 6 maart 2018, 116 jaar oud geworden. Dat vieren wij met de mooiste wedstrijden uit de afgelopen jaren van Los Blancos. 

Om te beginnen met de gewonnen Champions League finale tegen Juventus, afgelopen seizoen. Eindstand: 4-1, in het voordeel van Cristiano Ronaldo & co. Het was de 12e keer dat Real de beker met de grote oren omhoog mocht houden. 

Ook in het seizoen 2015-2016 won Real Madrid de Champions League, door na penalty's te winnen van stadsgenoot Atletico Madrid (6-5).

Twee jaar daarvoor, in het seizoen 2013-2014, wonnen de Madrilenen de Champions League voor de tiende keer in de clubgeschiedenis: La Decima. Ook dit keer werd Atletico verslagen: 4-1 (na verlening). 

Begin dit seizoen: Real Madrid staat tegenover aartsrivaal FC Barcelona in de finale om de Copa del Rey. De ploeg uit Catalonië wordt in beide wedstrijden verslagen (2-0 en 1-3), maar vooral de ruime overwinning in Camp Nou moet de harten van Real-sympathisanten sneller doen laten kloppen.