Vincent Janssen ook volgend seizoen bij Tottenham? "Ja, dat denk ik wel''

Vincent Janssen ook volgend seizoen bij Tottenham? "Ja, dat denk ik wel''

Vincent Janssen denkt dat hij ook volgend seizoen voor Tottenham Hotspur speelt. Yahoo Sport UK vroeg Janssen of hij bij de club blijft en hij reageerde als volgt: ''Ja, dat denk ik wel. We zullen zien.''

"Ik ben niet het type speler dat aan zichzelf gaat twijfelen,'' gaat Janssen verder. ''Natuurlijk was het moeilijk in het begin, want het was een nieuwe competitie en een nieuw team. Een top team. Ik had wat tijd nodig en ik heb de tijd gekregen. Ik leer elke dag en elke minuut die ik krijg probeer ik mijn best te doen voor mijn team en de club."

De voormalig speler van AZ wist in de Premier League tot nu toe alleen maar vanaf de strafschopstip te scoren. In het FA-cup duel met Millwall, in maart, wist hij wél een veldgoal te maken: "Voor mij is een doelpunt een doelpunt. Dus als ik een strafschop benut telt dat ook als een doelpunt, maar natuurlijk was ik blij dat ik mijn eerste doelpunt uit open spel maakte, want mensen praten er veel over. Het was leuk en gaf me kracht om door te blijven gaan. Doelpunten geven je altijd een boost en dat doelpunt gaf me dat ook."

"Het maakt niet uit als je op het veld staat hoe oud je bent. Je moet presteren, of je nu 18 of 36 jaar oud bent. Je moet je wedstrijden spelen en laten zien wat je kan voor Tottenham,'' sluit Janssen af.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers