Kort geding tussen FC Utrecht en KNVB live te volgen

FC Utrecht en de KNVB staan vrijdag lijnrecht tegenover elkaar in de rechtbank. De Domstedelingen hebben een kort geding aangespannen tegen de voetbalbond, dat de finale van de play-offs heeft verplaatst.

Thijs van Es heeft veel vertrouwen in de zitting. "Dit heeft niks met rancune te maken. Voor ons is het een heldere zaak. Het is in deze tijd en op dit moment het reglement en dat gaan we volgen".

"Daarin staat bepaald hoe er met dit soort situaties moet worden omgegaan. Dat is een behoorlijk duidelijk reglement en een duidelijk artikel ook", zo laat de algemeen directeur van FC Utrecht weten aan RTV Utrecht.

Livestream kort geding

Het kort geding tussen FC Utrecht en de KNVB begint vrijdag om 14.00 uur en vindt plaats in de rechtbank Midden-Nederland. Het geschil tussen de club en voetbalbond wordt live uitgezonden via een livestream

De finale van de play-offs om Europees voetbal is verplaatst naar zondagmiddag. De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht zou aanvankelijk worden gespeeld op zaterdagavond, maar is in verband met het Eurovisie Songfestival uitgesteld. 

kort geding FC Utrecht KNVB

Ook interessant